Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Pálení čarodějnic + májová diskotéka
1 2 3 4 5
Drobečková navigace

Úvod > Obec > Kultura > Maškarní ples pro dospělé

Maškarní ples pro dospělé



Datum konání:
3.2.2024

Druhý ročník „Maškarního plesu pro dospělé“ se letos konal už v sobotu třetího února od devatenácti hodin v areálu „U lesa“. Výzdobu, přípravu stolů, výčepu, tomboly, ohniště a kamen provedli zastupitelé společně se správcem Pepou Kufrem v sobotu odpoledne od 15 hodin.

               Před devatenáctou hodinou už bylo v areálu živo. Podmínky účasti byli stejné jako v loňském roce – lahvinka a cena do tomboly. Občerstvení zajistili dobrovolníci, kteří donesli sladké nebo slané dobroty. Obec zajistila dva 30 litrové sudy piva a špekáčky na opékání. Reprodukovanou hudbu zajistili manželé Částkovi, výčep byl tentokrát bez obsluhy. Masky byly vítané nikoliv povinné. Sešlo se celkem 25 místních občanů a chalupářů.

               Ples zahájila v 19:30 starostka obce a popřála všem pěknou zábavu. Od 20 hodin proběhlo hlasování o nejhezčí masku. Absolutní vítězkou se stala pí. Eva Vysučková v masce vodnice. O druhou příčku se podělili Livie, Simona a Luděk Líbalovi v maskách kosmonautů a Kateřina Zítková s Tomášem Pižlem v maskách pirátů. Výše zmínění byli oceněni lahvinkou dobrého moku. Lahvinku si odnesli i všichni ostatní v maskách – Marie a Anna Karbanovi – zdravotní sestřička a doktorka, Renata Svatošová s kamarádkou – den a noc, Pavel Svatoš s kamarádem – twister, manželé Sedláčkovi – Anděl Páně – Petronel a Uriáš, manželé Černí – Křemílek a Vochomůrka.

               V průběhu večera byly všem nabídnuty lístky do tomboly v počtu 10 kusů na osobu a ve dvaadvacet hodin si mohli všichni zúčastnění opéct venku na ohni špekáčky.

               Na losování tomboly přišla řada po třiadvacáté hodině.

               I když o tanec nebyl tak veliký zájem jako v loňském roce, dle ohlasů se akce líbila a nikdo nebyl nespokojen. Poslední účastníci odcházeli do svých domovů ve dvě hodiny po půlnoci.