Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9
Pozvánka na MDŽ
10
11 12 13 14 15
Sekeřická velikonoční ozdobička 2024
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Drobečková navigace

Úvod > Obec > Kultura > Motosraz

Motosraz



Datum konání:
23.6.2017
Datum ukončení:
25.6.2017

Čtvrtý ročník Motosrazu se konal od pátku dvacátého třetího do neděle dvacátého pátého června v areálu „U lesa“. Pořadatelé přijeli stejně jako v uplynulých letech již ve středu, aby vše nachystali a doladili případné nedostatky. Areál byl opět perfektně připravený, pozemek posekaný a na motorkáře čekaly nové sprchy. První nedočkavci, organizátoři a prodejci občerstvení dorazili ve čtvrtek a v areálu se objevilo šest stanů. V noci prověřila odolnost vyznavačů rychlých strojů vydatná bouřka.

                V pátek už se areál postupně plnil dalšími účastníky, postavenými stany, motorkami i osobními auty. Počasí bylo velmi příznivé, teplo a slunečno. Bylo patrné, že letošní ročník navštíví nejvyšší počet příznivců rychlých strojů i ostřejší muziky. V pátek začala hudební produkce v 18:30, kdy se areálem rozezněly první tóny živé muziky.

Sobotní program byl opět doplněný o spoustu oblíbených soutěží, za které bylo možné vyhrát zajímavé ceny. Neobvyklým, ale jistě vítaným zpestřením sobotního odpoledne byl i svatební obřad. Vstupenky byly opět slosovatelné a hlavní cenou byl pro letošek víkendový pobyt pro dva v Krkonoších.

                V areálu bylo opět možné se u několika stánků nasytit i napojit, zakoupit hudební nosiče přítomných skupin, drobné upomínkové předměty, trička apod.

                Návštěvnost byla ze všech ročníků nejvyšší a v sobotu odpoledne byl areál téměř plný stanů. Počasí bylo ukázkové, slunečno, jasno a teplo. Někteří návštěvníci okusili teplotu vody v požární nádrži, ve které díky vyčištění v loňském roce byla voda pěkně čistá.

                Pořadatelé hodnotili akci jako velice vydařenou a vše se obešlo bez komplikací. Areál si opět zarezervovali na příští rok ve stejném termínu, což je pro naši obec i SDH dobrou zprávou.