Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
28 29 30 1 2 3
Pozvánka na dětský den a pouťovou zábavu
Pouťová zábava a oslava MDD
4
Vítání občánků
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
Drobečková navigace

Úvod > Obec > Kultura > Pálení čarodějnic a Májová diskotéka

Pálení čarodějnic a Májová diskotéka



Datum konání:
30.4.2016

Stejně jako v loňském roce i letos nastal v týdnu před konáním akce problém s muzikou. Pan Řezníček z dua „Vinný střik“ odmítl z důvodu možnosti chladného počasí přijet a tak bylo nutné vymyslet náhradní řešení. Po zkušenostech z minulého roku, kdy se zrušení zábavy ukázalo jako nešťastné, bylo rozhodnuto, že zábava bude, jen živou hudbu nahradí hudba reprodukovaná a z májové zábavy se stane májová diskotéka.

                Zábavný program pro děti začal v půl sedmé, kde pro ně byly v areálu připravené čarodějnické hry – hod koštětem do dálky, skákání v čarovném pytli, hod míčkem do stoleté pavučiny, slalom na koštěti, běh v sedmimílových botách nebo hod zakletou mouchou. Kdo se nebál a chtěl najít poklad, mohl vyrazit do lesa, kde na něj číhala ve své chaloupce čarodějnice se svými lektvary a všem šikovným a nebojácným ukázala cestu k čarodějovi a sladkému pokladu. O program pro děti se postarali manželé Sedláčkovi s dcerou Zuzkou, Simča Líbalová, Jitka Ditterová, Standa Václavík, Katka Zítková, Vláďa Kutmon, Verča Jakoubková a Filip Satránský. Všem patří velký dík. Na závěr nemohlo chybět oblíbené opékání špekáčků a po setmění zapálení čarodějnice.

                Zajištění hudby dostal na povel Martin Sedláček, který pečlivě vybral repertoár, výkonnou aparaturu narychlo dodal Vláďa Kutmon. Zábava se pěkně rozjela, na parketu bylo stále plno a poslední účastníci odcházeli domů až nad ránem.